Има достатъчно буфери за кризи, като тази, която идва от Украйна.

...
Има достатъчно буфери за кризи, като тази, която идва от Украйна.
Коментари Харесай

Панев: България ще бъде по-малко засегната от спиране на доставките на газ

" Има задоволително буфери за кризи, като тази, която идва от Украйна. Единият е при прекъсване на доставките и по-висока инфлация, тогава приходите от ДДС ще скочат. Големите финансовите разноски могат да бъдат съкратени при напрегната обстановка. България ще бъде по-малко наранена от прекъсване на доставките, защото единствено 7-8% от електрическата енергия идва от газ, само че задължително трябва да има опция ". Това съобщи за " Твоят ден " Владислав Панев от " Демократична България ".

По думите му инфлацията не е по-голяма в сравнение с в другите страни. " Надявам се, че с възможните по-високите доходи от Данък добавена стойност, със икономисване на част от финансовите разноски, дефицитът ще бъде по-малък в края на годината ", уточни той.

Панев показа, че не е видял протестиращи от " Възраждане ". " Българското  правитлство съвсем от началото на коронакризата организира една от най-либералните политики в Европейски Съюз. Затова е необичайно властта да се подлага на критика за ограниченията, отпадането на зеления документ е вярна и навременна стъпка ", означи депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР